It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NUK Fogápoló készlet

  • A gyerekek lépésről lépésre sajátítják el az önálló fogmosást
  • 1. lépés: NUK Brush-and-Bite buzogányfejű fogápoló a fogzás alatti precíz masszírozáshoz.
  • 2. lépés: NUK Brushing Trainer fogápoló puha, harapásálló gumifejjel az első gyengéd fogtisztításhoz.
  • Csúszásmentes, fogkefe alakú nyél
  • A biztonsági gyűrű megakadályozza, hogy a fogkefe mélyen a gyermek szájába hatoljon és egyben fogkefetartóként is használható.
Details

Szoktassa gyermekét a megfelelő fogápolásra a lehető legkorábban. Ideális esetben még az előtt, hogy kibújnának a fogai. Ha a szülők már a kezdet kezdetén gondoskodnak gyermekük szájhigiéniájáról, akkor a gyermek fogai egészségesen fejlődnek és később sokkal kevesebb esetben alakul ki fogszuvasodás.

A NUK Fogápoló készlet ideális segítséget nyújt a szülőknek, hogy lépésről lépésre bevezessék gyermekeiket a fogápolás világába. A Brush-and-Bite buzogányfejű fogápolót úgy alakítottuk ki, hogy használata során gyengéden masszírozza az ínyt és a szájpadlást, ezzel enyhítve a fogzás okozta nyomásérzetet. A puha, harapásálló gumifejek gyengéden tisztítják az első kibújó fogacskákat. Ezzel egy időben gyermeke elsajátíthatja a fogmosás megfelelő mozdulatait. Mindkettő csúszásmentes nyéllel rendelkezik. A Fogápoló készlet egy biztonsági gyűrűt is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy egyik vagy másik fogápoló túl mélyen hatoljon a gyermek szájába, valamint tartóként is használható.