It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Filozófiánk - Az élet megértése

 

Az élet megértése - mit is értünk ez alatt? A NUK-nál szoros kapcsolatot ápolunk szakértőinkkel, akik hozzáértése elengedhetetlen egy új élet egészséges fejlődése során. Legyenek akár bábák, orvosok, táplálkozástudományi szakemberek és persze Önök, szülők. A legnagyszerűbb ötleteket a természet adja: játszó- és etetőcumijaink alakját is úgy alkottuk meg, hogy az a szoptató anyuka mellbimbójára hasonlítson.

 

Azonban az élet megértéséhez mindenekelőtt gondoskodnunk kell azok szükségleteiről, akik a legfontosabbak számunkra: a gyermekekéről. Kutatásokat végzünk a különböző életkorokra jellemző fejlődési szakaszaikkal kapcsolatban és ennek megfelelően fejlesztjük termékeinket. Mindegyik NUK termék egymásra épül, így mindig biztos lehet abban, hogy jót tesz gyermekével, egészen a kezdetektől.

Értsük meg gyermekeinket

Születéstől az óvodáig.

[Translate to hungarian:] Understanding Children

Épp hogy csak megszületnek és már próbálják tudatni velünk, hogy mire van szükségük. Szeretnénk megérteni, hogy mire van egy babának szüksége már az első naptól kezdve. A három hónapos csecsemők szükségletei eltérnek a fogzással küzdő nyolc hónapos babákéitól. Csak akkor tudunk a legjobb megoldással előállni a csecsemők és gyermekek számára, ha megvizsgáljuk és teljes mértékben megértjük minden egyes fejlődési szakaszukat.

A termékeink egymásra épülnek és a gyermekével együtt fejlődnek, a születéstől az óvodáig

Értsük meg a szülőket

A mindennapi teendők egyszer csak valódi kalanddá válnak.

[Translate to hungarian:] Understanding Parents

 

A gyermekek mindent fenekestől felforgatnak. A friss szülőkben pedig több ezer kérdés merül fel. Mi tisztában vagyunk ezzel és segíteni szeretnénk a szülőknek ebben az új helyzetben. Olyan termékekkel, melyek segítik a gyermekek egészséges fejlődését és megkönnyítik az anyukák, apukák mindennapi életét.

Értsük meg a szakértőket

Míg mindannyian egyet nem értenek benne.

[Translate to hungarian:] Understanding Experts

 

Az első elképzeléstől kezdve egészen az elkészült NUK termékig nem sietünk el semmit. Hogy hogyan születik meg egy ötletből a babák és anyukák számára a legjobb megoldás? A védőnők, gyermekorvosok, fogorvosok, táplálkozási szakemberek és természetesen a szülők azok, akik első kézből tudják, mire van szükségük a babáknak és a gyermekeknek. Az ő tudásukat és tapasztalatukat felhasználva tervezzük új termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint fejlesztjük a már meglévőket. Minőségbiztosítási szabályzatunk garantálja, hogy a boltok polcaira érkező NUK termékek ugyanolyan kiváló minőségűek legyenek mint gyártáskor. Ez a védjegyünk több, mint 60 éve.

Értsük meg a természetet

A NUK márka alapja.

[Translate to hungarian:] Understanding Nature

 

A természettől kapjuk a legjobb tippeket és ötleteket termékeink fejlesztéséhez. Nagy figyelmet fektetünk a részletekre. Például több, mint 60 évvel ezelőtt megfigyeltük, hogy a baba szája tökéletesen illeszkedik az édesanya mellbimbójához szoptatás közben. Ez alapján pedig megalkottuk az első aszimmetrikus etetőcumit. Az ortodontikus forma segíti a szájüreg fejlődését és megelőzi a ferde fogsor és az állkapocs deformálódásának kialakulását. Így a játszó- és etetőcumik nemcsak a babákat nyugtatják meg, hanem a szüleiket is.

What is new

Good to know

Experts interviewed

Experts interviewed

downloads

Downloads

Newsletter