It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NUK for Nature latex játszócumi 6-18 hónapos korig, 2 db-os (zöld)

  • 98 százalékban természetes alapanyagokból készült – több mint 98% természetes gumit és fenntartható műanyagot tartalmaz
  • Az alapanyagoktól a megújuló energiaforrások alkalmazásával végzett gyártásig mindent úgy optimalizálunk, hogy klímabarát legyen, és a legkisebb karbonlábnyomot hagyjuk
  • Eredeti NUK forma – természet ihlette, különösen szoptatásbarát**, a babák 95%-a elfogadja**
  • Orvosszakértők ajánlásával**, nem változtatja meg a fogak, illetve fogívek helyzetét**
  • BPA-mentes, a csomag 2 db cumit tartalmaz
Details

NUK for Nature latex játszócumi, kedvező a fogíveknek, természetes latexgumi, 6-18 hónap, 2 darab, BPA-mentes

NUK for Nature – természetes megnyugtatás Természetesen nyugtat

A természetes dolgok a legjobbak a megnyugváshoz. Ezért használunk a NUK for Nature játszócumi előállításához több mint 98 százalékban természetes alapanyagokat. A kemény részek fenntartható műanyagból készülnek.* A természetes eredetet független tanúsítvány igazolja. A lágy cumifej tiszta természetes gumiból készül. Tisztán növényi alapú, megújuló alapanyag, amely nagyon puha, meleg, valamint különösen rugalmas is.  A karbonlábnyom további csökkentése érdekében az alapanyagoktól a megújuló energiaforrásokkal végzett gyártásig mindent úgy optimalizáltunk, hogy klímabarát legyen. És még ennél is tovább mentünk. Minden nap azon dolgozunk, hogy még természetesebbek és fenntarthatóbbak legyünk.

Az eredeti NUK formát is a természet ihlette: a teteje gömbölyű, az alja pedig lapított. Így a NUK for Nature játszócumi a szájpadláshoz simul, és elegendő helyet hagy a nyelvnek. Továbbá a babák 95%-a elfogadja, különösen szoptatásbarát, és nem változtatja meg a fogak, illetve fogívek helyzetét.**

Ezek és számos egyéb ok miatt a NUK for Nature játszócumit orvosszakértők ajánlják** – és ez a cumi a klímatudatos szülők kedvence.

NUK for Nature A fenntartható megnyugtatás

*Ez a műanyag 100%-ban megújuló alapanyagokhoz kapcsolódik. Megfelel az anyagmérleg megközelítésnek, és ISCC PLUS tanúsítvánnyal rendelkezik.

**Független piackutatás, Németország, 2017.

Ezek a NUK játszócumik természetes latexgumiból készülnek, és gyártásukra 100%-ban Németországban kerül sor. Természetesen BPA-mentesek, és megfelelnek az EN1400 európai biztonsági szabványnak. Figyelmesen olvassa el a mellékelt figyelmeztetéseket és tájékoztatót. Biztonsági és higiéniás okokból 1-2 havi használat után cserélje le a latexcumit, de legkésőbb akkor, amikor kezd ragacsossá válni.

MAPA GmbH | Industriestr. 21-25 | 27404 Zeven | Germany | www.nuk.com