NUK Nature Sense szilikon etetőcumi


  • Az anya mellének tejcsatornáihoz hasonlóan, több apró nyílással rendelkezik, amely megfelelő, zavartalan és természetes táplálékellátást biztosít.

  • Széles, rugalmas ajaktámasz extra puha, mellbimbóhoz hasonló felsőrésszel

  • Az innovatív, hasfájást megelőző szelep megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen le

  • 0-6 hónapos korig, S-es méret (3 apró nyílás az anyatejnek, víznek, teának), M-es méret (6 apró nyílás a tápszernek)

  • 6-18 hónapos korig, S-es méret (3 apró nyílás a anyatejnek, víznek, teának), M-es méret (6 apró nyílás a tápszernek), L-es méret (9 apró nyílás sűrűbb folyadékoknak)

  • Minden NUK Nature Sense cumisüveggel használható, BPA-mentes

  • 0-18 m

NUK Nature Sense szilikon etetőcumi, mellbimbóhoz hasonló szilikon etetőcumi, BPA-mentes, 2 darab csomagonként

NUK Nature Sense etetőcumi
Kiemelt figyelmet szentelünk a kisbabáinknak, különösen életük első hónapjaiban. Az etetés fontos részét képezi ennek a figyelemnek és különösen az jelent az édesanyáknak gyakori kihívást, hogy átszoktassák gyermeküket a szoptatásról a cumisüveges táplálásra. Ebben az érzékeny időszakban azzal próbálunk segíteni Önnek, hogy egy természet ihlette etetőcumit fejlesztettünk ki, amely a lehető legjobban hasonlít az édesanya mellbimbójára. Ez a NUK Nature Sense etetőcumi! Innovációja abban rejlik, hogy mindössze egy lyuk helyett több apró nyílás található rajta, amely a táplálék folyamatos és természetes áramlását biztosítja kisbabája számára. Ezáltal gyermeke zavartalanul és teljes biztonságban érezheti magát, és éppen ezért könnyebben megbarátkozhat a cumisüveggel.

A természet ihlette. Mi teszi ezt az etetőcumit olyan különlegessé?
Legyen szó akár táplálék-kiegészítésről vagy a szoptatás abbahagyásáról, sok baba nehezen szokik át a cumisüvegre. Pontosan ekkor jön szóba a NUK Nature Sense etetőcumi. A több apró, az anyamell tejcsatornáiról mintázott nyílásainak köszönhetően biztosítja a táplálék zavartalan és természetes áramlását. Az extra széles és rugalmas ajaktámasszal babája természetes módon ihat. Az innovatív Anti-Colic levegőztető segítségével gyermeke megállás nélkül tud inni, akárcsak az anyamellből tenné, és segít megakadályozni, hogy babája levegőt nyeljen le. Szintén a természetből merítettük az etetőcumi extra puha végét, amely így rendkívül rugalmas és a mellbimbóhoz hasonló módon idomul a kicsi szájüregéhez.

A cumisüveges tápláláskor ez az etetőcumi nemcsak gyermekének, de Önnek is sok örömet szerez. Valójában az egész családnak előnye származhat ebből a természeten alapuló termékfejlesztésből. Ezentúl nemcsak az édesanyák érezhetik a babájuk szoptatásakor tapasztalható meghittséget. A NUK Nature Sense etetőcumival az édesapa, testvérek, nagyszülők és barátok is átélhetik ezt az intimitást a cumisüveges táplálás során, amíg az édesanya élvezheti az időnként adódó, nyugodt pihenést.

A tökéletes kombináció: Nature Sense etetőcumi és cumisüveg
Az anyukák, szülésznők és gyermekorvosok által értékelt és ajánlott etetőcumi három méretű (S, M és L) etetőnyílással kapható, amely anyatejhez és akár sűrűbb folyadékokhoz egyaránt megfelelő. Ahogy babája növekszik, választékunkból egyre nagyobb etetőcumira lesz szüksége. Az etetőcumi méretek 0-6 hónapos kortól 6-18 hónapos korig könnyen és egyszerűen cserélhetők. A NUK Nature Sense etetőcumi és a hozzáillő NUK Nature Sense cumisüveg verhetetlen párost alkot. Az anyatermészet segítségének és saját inspirációnknak köszönhetően sosem volt ennyire egyszerű a cumisüveges táplálás. Járjon egy lépéssel előrébb és győzze meg magát!