NUK Nature Sense műanyag cumisüveg 150ml


  • Az anyamell tejcsatornáihoz hasonló több apró nyílással rendelkezik, amely megfelelő, zavartalan és természetes táplálékellátást biztosít.

  • Széles, rugalmas ajaktámasz extra puha, mellbimbóhoz hasonló felsőrésszel

  • Az innovatív, hasfájást megelőző szelep megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen le

  • A kiváló minőségű polipropilén (PP) cumisüveg strapabíró és BPA-mentes

  • 0-6 hónapos korig, S-es méret (3 apró nyílás az anyatejnek, teának, víznek), űrtartalom: 150 ml

  • 0-6 m

NUK Nature Sense cumisüveg
150 ml, a mellbimbóhoz hasonló szilikon etetőcumival, S-es lyukméretű (3 apró nyílás az anyatejnek, teának, víznek), 0-6 hónapos korig, BPA-mentes, 1 darab csomagonként

NUK Nature Sense műanyag cumisüveg
Az anyatermészetet nem tudjuk helyettesíteni, de példát vehetünk tőle. Mi, a NUK-nál ezért azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél közelebb kerüljünk a természethez, ezért megalkottuk az új NUK Nature Sense cumisüveget. Mi ennek a cumisüvegnek a különlegessége? Az etetőcumin több apró nyílás is található, amelyeket az anyamellben található tejcsatornákról mintáztuk és olyan üveggé alakítottunk, amely ismerős érzés örömét kelti a babákban ivás közben, és mindenekelőtt, természetes táplálékáramlást biztosít. És pontosan ez az, ami számunkra kiemelten fontos. A cumisüveges táplálással járó természetes érzéssel meglehetősen egyszerű a babákat a szoptatásról a cumisüveges táplálásra szoktatni, amely Önnek és a gyermeknek sok örömet szerezhet.

A NUK Nature Sense cumisüveg etetőcumiját az anyamellről mintáztuk
A NUK Nature Sense cumisüveg etetőcumija még sosem hasonlított ennyire az édesanya mellbimbójához! Mindenekfelett ez az üveg ideális olyan anyukáknak, akik nem tudnak szoptatni, akik szeretnék ötvözni a cumisüveggel történő táplálást a szoptatással, vagy akik szeretnék, hogy gyermekük megszokja az üvegből történő ivást. Az etetőcumi extra széles és rugalmas ajaktámasza segítségével gyermeke természetes módon ihat, miközben az innovatív Anti-Colic levegőztető az anya melléhez hasonlóan folyamatos táplálék-ellátást biztosít és segít megakadályozni, hogy babája levegőt nyeljen le. Az etetőcumi extra puha vége rendkívül rugalmas és a mellbimbóhoz hasonlóan igazodik a kicsi szájüregéhez. A NUK Nature Sense cumisüveggel megnyugtató érzés lesz az ivás gyermeke számára. A NUK innovatív cumisüvege további előnyt nyújt Önnek is. Most már az édesapák is felkelhetnek éjjelente és saját kezükbe vehetik az újszülött etetését, így adva Önnek néhány órányi értékes alvást.

Amit egy természetes módon kialakított cumisüveg kínálhat
Nem csak mi tartjuk a NUK Nature Sense cumisüveget a valaha megalkotott legjobb NUK cumisüvegnek. A legújabb felmérésekből* ígéretes eredményeket kaptunk, amelyek egyértelműen alátámasztják ennek a cumisüvegnek az előnyeit. A babák 92%-a elfogadja ezt a természetes kialakítású etetőcumit, az anyukák 99%-a ajánlaná ezt az üveget másoknak és a megkérdezett szülésznők és gyermekorvosok 98%-a megerősítette az etetőcumi puhaságát és az anyamellhez való hasonlóságát.

Mi lenne ezzel az anyák, szülésznők és gyermekorvosok által értékelt és ajánlott tökéletes etetőcumival megfelelő cumisüveg nélkül? A NUK Nature Sense cumisüveg kiváló minőségű és strapabíró polipropilénből készül és BPA-mentes. Az extra széles nyakrésze könnyű megtöltést és tisztítást tesz lehetővé. A védőkupak minden apró etetőnyílást eltakar, így a cumisüveg megbízható társnak bizonyul a mindennapok során. A praktikus cumisüveg és a természetes kialakítású etetőcumi ideális párost alkot, így Ön és gyermeke mindent megkap, amire szükségük van.

*2016-os németországi független piackutatás alapján