It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NUK First Choice Kiddy Cup Night 300 ml, kemény itatócsőrrel

  • 300 ml űrtartalmú, 12 hónaposnál idősebb gyermekek részére
  • Az itatócsőr erős szintetikus anyagból (PP) készült, és ellenáll az apró fogaknak
  • A szivárgásmentes és könnyen működő szelep megkönnyíti az ivást
  • A pohár könnyű és ellenálló anyagból (PP) készül, ergonómikus kialakítású, BPA-mentes
  • Sötétben világító akasztógyűrű, amelynek segítségével a palack táskára vagy övre rögzíthető, valamint beépített higiénikus kupak
  • ettől 12 m

A NUK First Choice Kiddy Cup Night ellenálló szintetikus itatócsőrrel, 300 ml, szivárgásmentes, 12 hónapos kortól, BPA-mentes, 1 darab

Fényt hoz minden éjszakába

Pszt... Hagyjuk anyut és aput aludni... Ugye, milyen nagy siker, amikor kisbabája megtanul önállóan inni? Különösen éjszaka! Az új sötétben világító NUK gyermek ivópalacknak köszönhetően a fejlődésnek ez a lépése sokkal könnyebbé vált. Gyermekének és Önnek is!

A világító részek segítségével a palack nagyon könnyen megtalálható. Anélkül, hogy anyu és apu felébredne. Nem kell mást tennie, csak helyezze a NUK First Choice Kiddy Cup Night ivópalackot lámpa alá vagy napra. A különleges anyag eltárolja az energiát, és gyenge fényként bocsátja ki. Egész éjjel.*

Mint minden NUK pohár, a sötétben világító NUK Kiddy Cup Night is kiömlésmentes, így az ágyban minden kellemesen száraz marad. És természetesen a poharak és palackok kivétel nélkül szép álmokhoz tervezett, imádnivaló színekben, kedves motívumokkal kaphatók.

*A sötétben világító hatás akár 8 órán keresztül is fennmarad.

NUK gyermek ivópalack: Ellenáll az apró fogaknak

Miután az első kis fogak kibújnak, a gyerekek előszeretettel használják azokat! Ez az oka, hogy a NUK gyermek ivópalackok itatócsőrét ellenálló szintetikus anyagból (polipropilénből) készítjük. Ez az anyag ellenáll az apró fogaknak, és különösen tartós. A NUK Kiddy Cup 300 ml űrtartalmú az igazán szomjas gyerekek kedvéért, míg ívelt alakja megkönnyíti, hogy az apró kezek megragadják és tartsák.

A szivárgásmentes és könnyen működő szelep nagyon egyszerűen eltávolítható a tetejéről, hogy nehézség nélkül és alaposan tisztíthassa a palackot. A kupak rugalmas összeköttetésben áll a palack tetejével, így garantáltan nem vész el. A palack és összes tartozéka mosogatógépben tisztítható.

A gyermek ivópalack a NUK First Choice termékcsalád összes termékével kompatibilis. A palack a First Choice ivófedelek bármelyikével gond nélkül együtt használható, így együtt „növekedhet” gyermeke képességeivel.

A NUK Kiddy Cup – az ivás maradéktalan öröme 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára

A NUK poharak és palackok megfelelnek az EN14350 európai biztonsági szabványnak.

Figyelmesen olvassa el a mellékelt figyelmeztetéseket és tájékoztatót. Kérjük, őrizze meg a terméktájékoztatót és a cikkszámot/gyártási számot jövőbeni felhasználásra. A NUK poharak és itatócsőrök csak a megfelelő termékcsaláddal kompatibilisek.

MAPA GmbH | Industriestr. 21-25 | 27404 Zeven | Germany | www.nuk.com