NUK First Choice+ műanyag cumisüveg


  • Rendkívül puha szilikon etetőcumi, jó hatással van az állkapocsra. 0-6/6-18 hónapos korig, M-es méret (közepes méretű nyílás a tápszernek)

  • Klinikailag tesztelt:* a cumisüveg és a szoptatás optimális kombinálására

  • Segít megelőzni a hasfájást: továbbfejlesztett Anti-Colic Air System

  • Kiváló minőségű, ellenálló és strapabíró polipropilénből (PP) készült, fagyasztásra alkalmas, BPA-mentes

  • Űrtartalom: 150ml/300ml

  • 0-18 m

NUK First Choice+ Anti-Colic cumisüveg, 150 ml, szilikon etetőcumi, jó hatással az állkapocsra, 0-6 hónapos korig, közepes méretű etetőnyílás (tápszernek), BPA-mentes.
NUK First Choice+ Anti-Colic cumisüveg, 300 ml, szilikon etetőcumival, jó hatással az állkapocsra, 6-18 hónapos korig, közepes lyukméretű (tápszernek), BPA-mentes.

A legtermészetesebb etetőcumi kisbabája számára
Sok éven keresztül a NUK First Choice volt az első választás a szülők körében a szoptatásról mintázott cumisüveges táplálás terén. A NUK First Choice+ termékkel lehetőséget teremtettünk arra, hogy még közelebb kerüljünk a természethez. Az állkapocs egészséges fejlődése és az anyamellből történő iváshoz hasonló érzet elérése a célunk..

Természetes, és az állkapocs számára tökéletesen formázott.
A speciális NUK forma kialakítása az anyamell szoptatás közben felvett formáján alapszik. Elég teret biztosít a baba nyelvének és állkapcsának a természetes szopó mozgásokhoz.

Natürlich und kiefergerecht

Segít megelőzni a hasfájást
A továbbfejlesztett Anti-Colic Air System természetes ellátást biztosít, amellyel babája nyugodtan ihat anélkül, hogy levegőt nyelne.

So weich wie möglich

Klinikailag bizonyított*
Egyedülállóan természetes kialakításának köszönhetően a NUK etetőcumikat könnyen elfogadják a babák. Ezáltal különösen alkalmas olyan babák számára, akik még szopnak és cumisüveget is használnak egyszerre.

Beugt Koliken vor

Könnyű, törésálló polipropilénből készült cumisüveg
Az NUK First Choice cumisüvegek extra széles üvegformájának köszönhetően könnyű őket megtölteni és tisztítani. A kontúrozott forma lehetővé teszi az üveg biztos fogását és a széles alsórész stabilitást nyújt.

 

* Tudományos tanulmány: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. További információkért látogasson el a http://nuk.com/research weboldalra