NUK First Choice+ Baby Rose & Baby Blue műanyag cumisüveg


  • Rendkívül puha szilikon etetőcumi, jót hatással van az állkapocsra. 0-6 hónapos korig, M-es méret (közepes méretű nyílás a tápszernek)

  • Klinikailag tesztelt: a cumisüveg és a szoptatás optimális kombinálására*

  • Segít megelőzni a hasfájást: továbbfejlesztett Anti-Colic Air System

  • Kiváló minőségű, ellenálló és strapabíró polipropilénből (PP) készült, BPA-mentes

  • NUK Baby Rose and Blue sorozat

  • 0-6 m

NUK First Choice+ Baby Rose & Baby Blue cumisüveg, szilikon etetőcumi, jó hatással az állkapocsra, 0-6 hónapos korig, közepes méretű etetőnyílás (tápszernek)

Ízléses megjelenés aranyos motívumokkal - Baby Rose & Blue sorozat
A népszerű NUK Baby Rose & Blue sorozat aranyos mintáival és ízléses színvilágával biztosan elégedett lesz. Elragadó klasszikus rózsaszín és kék megjelenésével minden egyes motívum melegséget és biztonságot sugároz. A NUK Baby Rose & Blue sorozat mosolyt csal a kisbabák és szüleik arcára egyaránt.

A legtermészetesebb etetőcumi kisbabája számára
Sok éven keresztül a NUK First Choice volt az első választás a szülők körében a szoptatásról mintázott cumisüveges táplálás terén. A NUK First Choice+ termékkel megvalósítottuk, hogy még közelebb kerüljünk a természethez. Az állkapocs egészséges fejlődése és az anyamellből történő iváshoz hasonló érzet elérése a célunk.

Természetes, és az állkapocs számára tökéletesen formázott.
A speciális NUK forma kialakítása az anyamell szoptatás közben felvett formáján alapszik. Elég teret biztosít a baba nyelvének és állkapcsának a természetes szopó mozgásokhoz.

Natürlich und kiefergerecht

Puha akárcsak az anya melle
Az új, puha zónájával a szilikon cumitest jobban illeszkedik a baba szájpadlásához, amivel természetes érzetet nyújt a babának ivás közben.

So weich wie möglich

Segít megelőzni a hasfájást
A továbbfejlesztett Anti-Colic Air System természetes ellátást biztosít, amellyel babája nyugodtan ihat anélkül, hogy levegőt nyelne.

Beugt Koliken vor

Egyedülállóan természetes kialakításának köszönhetően a NUK etetőcumikat könnyen elfogadják a babák. Ezáltal különösen alkalmas olyan babák számára, akik még szopnak és cumisüveget is használnak egyszerre.

Könnyű, törésálló polipropilénből készült cumisüveg
Az NUK First Choice cumisüvegek extra széles üvegformájának köszönhetően könnyű őket megtölteni és tisztítani. A kontúrozott forma lehetővé teszi az üveg biztos fogását és a széles alsórész stabilitást nyújt.

* Tudományos tanulmány: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. További információkért látogasson el a http://nuk.com/research weboldalra.