It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NUK First Choice tanulópohár night 150 ml, itatócsőrrel

  • Megkönnyíti a segítség nélküli ivásra való átállást.
  • Lágy szilikoncsőr 6-18 hónapos gyermekek számára
  • Biztonságosan megfogható ergonómikus fülek – amelyek világítanak a sötétben*
  • Polipropilénből (PP) készült szivárgásmentes tanulópalack, 150 ml űrtartalom, BPA-mentes
  • Egyedi motívumokkal
  • 6 - 18 m

NUK First Choice tanulópohár 150 ml, szivárgásmentes, 6-18 hónap, 1 darab

Ragyogj, ragyogj, kis pohár

Pszt... Hagyjuk anyut és aput aludni... Ugye, milyen nagy siker, amikor kisbabája megtanul önállóan inni? Különösen éjszaka! Az új sötétben világító NUK tanulópohárnak köszönhetően a fejlődésnek ez a lépése sokkal könnyebbé vált. A kisbabának és Önnek is!

A világító részek segítségével a pohár nagyon könnyen megtalálható. Anélkül, hogy anyu és apu felébredne. Nem kell mást tennie, csak helyezze a sötétben világító NUK tanulópoharat lámpa alá vagy napra. A különleges anyag eltárolja az energiát, és gyenge fényként bocsátja ki. Egész éjjel.*

Mint minden NUK pohár, a sötétben világító NUK tanulópohár is szivárgásmentes, így az ágyban minden kellemesen száraz marad. És természetesen a poharak és palackok kivétel nélkül szép álmokhoz tervezett, imádnivaló színekben, kedves motívumokkal kaphatók.

*A sötétben világító hatás akár 8 órán keresztül is fennmarad.

A NUK First Choice tanulópohár

Amikor a kisbabából totyogó lesz, a NUK First Choice tanulópohár megkönnyíti a segítség nélküli ivásra való átállást. A NUK First Choice tanulópohár lágy szilikoncsőrrel rendelkezik, amely kellemesen puha és kiömlésmentes. A beépített NUK levegőzőrendszer kiegyenlíti a pohárban lévő nyomást, segítségével kevesebb levegőt nyel a gyermek, és ritkábban alakul ki hasfájás.

Kiváló minőségű szilikoncsőrrel

A NUK szilikoncsőr kiváló minőségű szintetikus anyagból készül. Az átlátszó szilikon könnyen tisztítható és különösen hőálló. Nem tartalmaz ártalmas anyagokat, ellenáll a forralásnak, szagtalan, átlátszó és sima felszíne van – mindezek fontos tulajdonságok az itatócsőr szempontjából.

Stabil fogás a gyermekkezeknek

A fülek alakja ergonómikus és csúszásmentes bevonattal rendelkeznek.

Könnyen tisztítható és ideális az ételek elkészítéséhez

A 150 ml-es szintetikus anyagokból készült pohár kipróbált és bevizsgált First Choice elemekből épül fel, így például extra széles pohárnyílás, csavaros gyűrű, zárókorong és védősapka jellemzi. Minden elem könnyen eltávolítható a pohárról – ez ideális a tisztításhoz és az ételek elkészítéséhez.

A NUK First Choice tanulópohár kombinálható a NUK First Choice termékcsalád összes többi termékével.

A NUK tanulópohár megfelel az EN14350 európai biztonsági szabványnak.

Figyelmesen olvassa el a mellékelt figyelmeztetéseket és tájékoztatót. Kérjük, őrizze meg a terméktájékoztatót és a cikkszámot/gyártási számot jövőbeni felhasználásra. A NUK poharak és itatócsőrök csak a megfelelő termékcsaláddal kompatibilisek.

MAPA GmbH | Industriestr. 21-25 | 27404 Zeven | Germany | www.nuk.com