NUK Disney szilikon cumi 2db


  • A továbbfejlesztett eredeti NUK-forma alakja az anya mellbimbójának szoptatás közben felvett formáján alapszik. Megfelelően igazodik a baba szájüregéhez, amint a baba megkezdi a cumizást.

  • A vékonyabb és keskenyebb cuminyak csökkenti az állkapcson és a fogakon lévő nyomást

  • A lapos cumitest és a sima alsó rész; kellemes érzet a szájban; elég tér a természetes szopó mozgásokhoz

  • 0-6, 6-18 hónapos korig, BPA-mentes, 2 darab csomagonként

  • Különböző színek és motívumok


 

  • 0-18 m

Az új NUK Disney Winnie Trendline szilikon cumi: a szoptató édesanya mellbimbójáról mintázva

Nap mint nap számos izgalmas kalandban van részük a kisbabáknak. Ezek során a cumi megbízható barát, aki a biztonság érzését nyújtja a kicsiknek és képes őket megnyugtatni. Legyen az akár egy ismeretlen arc, hang vagy környezet, amely nyugtalanítja a babát, a megszokott, ösztönös cumizás gyorsan megnyugtatja majd újra.

Annak érdekében, hogy tovább növeljük a baba komfortérzetét, a NUK, az állkapocs javára szolgáló cumik fejlesztői az eredeti formát még tökéletesebbre alkották meg. Alakja a mellbimbó szoptatás közben felvett formáján alapszik. Idomul a baba szájüregéhez, amint a baba elkezdi szopni. Ami igazán különleges ebben a cumiban, hogy egyedülállóan vékony és keskeny, ezzel csökkentve a fogakra és állkapocsra gyakorolt nyomást. A lapos cumitest és a sima alsó rész kellemes érzetet biztosít a szájban és elég teret biztosít a nyelvnek a természetes szopó mozgásokhoz. A NUK cumik optimálisan illeszkednek a babák szájába és ezért meglehetősen könnyen fogadják el a gyermekek*. Ezáltal biztosítanak nyugalmat mind a babáknak, mind a szülőknek.

Szakértők ajánlásával: az új NUK cumik még hatékonyabban nyugtatják meg a kicsit mint korábban

Babájának egészséges fejlődése nagyon fontos számunkra. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy minden NUK babának legyen egy olyan cumija, amely közel áll a természetességhez és jót tesz az állkapocsnak. Az állkapocs fejlődését elősegítő és a legújabb orvosi felfedezésekkel összhangban lévő NUK eredeti forma továbbfejlesztésével az új NUK cumik eddig nem tapasztalt módon nyugtatják meg a babákat, mivel a szoptatással táplálkozó kicsik is elfogadják a mellbimbóhoz hasonló kialakítása miatt. Szoptató kismamák megerősítették, hogy a NUK cumik nem befolyásolják a szoptatást.* Így az újdonsült anyukáknak is lehetőségük nyílik egy kis nyugalomra és pihenésre.

Ráadásul a NUK cumik nem okoznak összetorlódott fogakat és az állkapocs deformálódását. Ezt a keskeny és lapos és vékony cumitest biztosítja. Minimálisra csökkenti a fogacskákra és állkapocsra gyakorolt nyomást és elég teret biztosít a nyelvnek a természetes szopó mozgásokhoz. Még két ok, amiért a NUK cumi kiváló minőségű és a szülésznők, gyermekorvosok és fogszabályozással foglalkozó szakemberek is ajánlják.

A teszteredmények is az új cumi mellett szólnak: a megkérdezett fogszabályzó szakorvosok 100%-a megerősítette, hogy az új NUK cumi nem ferdíti el a fogakat és nem deformálja az állkapcsot**. A babák 95%-a elfogadja a NUK cumit*. Az anyukák 90%-a ajánlja másoknak* és a szoptató kismamák 92%-a megerősíti, hogy az új NUK cumi nem befolyásolja a szoptatást*.

* 2017-es németországi független piackutatás alapján 307 anyuka bevonásával

** Független piackutatás, 50 fogszabályozó szakorvos, 50 gyermekorvos és 50 bába bevonásával. 2017, Németország

 

Tökéletes cumi minden kis Disney-rajongónak, a NUK Disney Winnie Trendline szilikon cumi

A NUK Disney „Micimackó” sorozat Trendline cumiján a Disney-szereplő Micimackó és hű barátja, Tigris látható kedves motívumokon, amely biztosan lázba hoz minden kis Disney-rajongót.Az anatómiai kialakítású cumipajzs és a rajta található lapos gomb megakadályozza, hogy a baba arcán nyomás okozta jelek keletkezzenek, amikor hason vagy az oldalán fekszik.A cumin található praktikus gyűrű kiváló minőségű polipropilénből készült és még a legapróbb kezek számára is könnyű fogást biztosít.Az áttetsző szilikon könnyen tisztítható és rendkívül hőálló. Nem tartalmaz káros anyagokat, forralható, szagtalan, áttetsző és sima felülettel rendelkezik.

Minden NUK cumi NUK Air Systemmel rendelkezik, amely egy szelepen keresztül kiereszti a cumitestből a levegőt. Ezáltal kellemesen puha és rugalmas marad, és mentesíti az állkapcsot a nyomástól.