„Ez az apró élet
          a leghatalmasabb
                                a miénkben.”

NUK. Az élet megértése.

Filozófiánk - Az élet megértése

Az élet megértése - mit is értünk ez alatt? A NUK-nál szoros kapcsolatot ápolunk szakértőinkkel, akik hozzáértése elengedhetetlen egy új élet egészséges fejlődése során. Legyenek akár bábák, orvosok, táplálkozástudományi szakemberek és persze Önök, szülők. A legnagyszerűbb ötleteket a természet adja: játszó- és etetőcumijaink alakját is úgy alkottuk meg, hogy az a szoptató anyuka mellbimbójára hasonlítson.

Azonban az élet megértéséhez mindenekelőtt gondoskodnunk kell azok szükségleteiről, akik a legfontosabbak számunkra: a gyermekekéről. Kutatásokat végzünk a különböző életkorokra jellemző fejlődési szakaszaikkal kapcsolatban és ennek megfelelően fejlesztjük termékeinket. Mindegyik NUK termék egymásra épül, így mindig biztos lehet abban, hogy jót tesz gyermekével, egészen a kezdetektől.

Értsük meg gyermekeinket

Születéstől az óvodáig.

Understanding Children

Épp hogy csak megszületnek és már próbálják tudatni velünk, hogy mire van szükségük. Szeretnénk megérteni, hogy mire van egy babának szüksége már az első naptól kezdve. A három hónapos csecsemők szükségletei eltérnek a fogzással küzdő nyolc hónapos babákéitól. Csak akkor tudunk a legjobb megoldással előállni a csecsemők és gyermekek számára, ha megvizsgáljuk és teljes mértékben megértjük minden egyes fejlődési szakaszukat. A termékeink egymásra épülnek és a gyermekével együtt fejlődnek, a születéstől az óvodáig

Értsük meg a szülőket

A mindennapi teendők egyszer csak valódi kalanddá válnak.

Understanding Parents

A gyermekek mindent fenekestől felforgatnak. A friss szülőkben pedig több ezer kérdés merül fel. Mi tisztában vagyunk ezzel és segíteni szeretnénk a szülőknek ebben az új helyzetben. Olyan termékekkel, melyek segítik a gyermekek egészséges fejlődését és megkönnyítik az anyukák, apukák mindennapi életét.

Értsük meg a szakértőket

Míg mindannyian egyet nem értenek benne.

Understanding Experts

Az első elképzeléstől kezdve egészen az elkészült NUK termékig nem sietünk el semmit. Hogy hogyan születik meg egy ötletből a babák és anyukák számára a legjobb megoldás? A védőnők, gyermekorvosok, fogorvosok, táplálkozási szakemberek és természetesen a szülők azok, akik első kézből tudják, mire van szükségük a babáknak és a gyermekeknek. Az ő tudásukat és tapasztalatukat felhasználva tervezzük új termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint fejlesztjük a már meglévőket. Minőségbiztosítási szabályzatunk garantálja, hogy a boltok polcaira érkező NUK termékek ugyanolyan kiváló minőségűek legyenek mint gyártáskor. Ez a védjegyünk több, mint 60 éve.

Értsük meg a természetet

A NUK márka alapja.

Understanding Nature

A természettől kapjuk a legjobb tippeket és ötleteket termékeink fejlesztéséhez. Nagy figyelmet fektetünk a részletekre. Például több, mint 60 évvel ezelőtt megfigyeltük, hogy a baba szája tökéletesen illeszkedik az édesanya mellbimbójához szoptatás közben. Ez alapján pedig megalkottuk az első aszimmetrikus etetőcumit. Az ortodontikus forma segíti a szájüreg fejlődését és megelőzi a ferde fogsor és az állkapocs deformálódásának kialakulását. Így a játszó- és etetőcumik nemcsak a babákat nyugtatják meg, hanem a szüleiket is.