• NUK Vollwaschmittel 750ml
  • NUK Vollwaschmittel 750ml

NUK Mosószer baba textíliákhoz 750ml

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt: kíméletes a baba bőréhez
  • Hatékony tisztító formula természetes enzimekkel
  • A hatóanyagokat maradéktalanul le lehet öblíteni
  • 20°C és 90°C között történő mosás esetén körülbelül 12 adag mosásra elegendő
  • Babatermék-szakértők által kifejlesztve, kifejezetten kisgyermekes háztartásokban történő felhasználásra
 

A szülők körülbelül 160 adagnyi kezeslábast, előkét és felsőt mosnak ki csak a kisbaba életének első évében. Így különösen fontos, hogy az általuk használt mosószer gyengéd legyen a bőrhöz, hiszen minden mosást követően a textíliák közvetlenül érintkeznek a baba érzékeny bőrével.

A NUK Mosószer baba textíliákhoz hatékony tisztító formulát tartalmaz természetes enzimekkel, amelyek segítenek a folteltávolításban. Az összes hatóanyagot maradéktalanul le lehet öblíteni, így azok már nem kerülnek közvetlenül a babák bőrére. A NUK Mosószer baba textíliákhoz 20°C és 90°C közötti mosásra alkalmas és a 750 ml-es kiszerelés körülbelül 12 adag mosásra elég. A szülők aggodalom nélkül moshatnak a kisbabás háztartásban és jó érzéssel töltheti el őket, hogy a lehető legjobbat teszik az egész családért.

A NUK Mosószer baba textíliákhoz kíméletes higiéniát biztosít a babaruháknak. Babatermék-szakértők fejlesztésével.

Információ:

- Kérjük, tartsa be a címkén található utasításokat.
- Gyermekektől távol tartandó.

Vásárlói tájékoztató a Mosó-és tisztítószerekre vonatkozó rendeletnek megfelelően ((648/2004, VII. (D) melléklet)

Az összetevőkről a tájékoztató adatlapon talál információkat (pdf formátumban).

Kattintson ide az tájékoztató adatlap letöltéséhez vagy elmentéséhez.

A pdf-fájlok lementéséhez kattintson a linkre, egyszerűen jobb egérgombbal kattintson a linkre és válassza a „Mentés másként” opciót. Ha gépére nem telepítette az Adobe Reader programot, ide kattintva letöltheti ingyenesen.

A cumisüvegek és etetőcumik elmosása után kell még fertőtlenítenem őket?

Életük első pár hónapjában a babák immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen és ezért nagyon érzékeny. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy alapvetően érdemes fertőtleníteni a cumisüvegeket és etetőcumikat még alapos elmosogatásuk után is.

Használhatom a NUK mosogatószert más edényekhez is?

Természetesen. A NUK mosogatószer és más mosogatószer közötti különbség az, hogy a NUK formulája nagyon kíméletes. Éppen ezért a NUK mosogatószer nagyon kíméletes és kevésbé agresszív. Amely nemcsak gyermekének, de Önnek is jót tesz.

Mi tegyek, ha gyermekem érintkezett a mosogatószerrel?

A NUK mosogatószer nem tartalmas erős savakat és pH-semleges a bőrre. Ezért nem jelent problémát, ha a mosogatószer bőrre kerül.

Mit tegyek, ha a NUK mosogatószer gyermekem szájába kerül?

A mosogatószer alapvetően nagyon folyékony állagú, így nagyon könnyen és gyorsan kiöblíthető. Így nem marad nyoma a mosogatószernek az edényen, amely bekerülhetne a következő étkezés során.

Mit tegyek, ha gyermekem véletlenül lenyeli a mosogatószert?

Ha gyermeke véletlenül lenyeli a mosogatószert, forduljon orvoshoz. Szükség esetén az üveg hátulján található PI-kódot kell megadni a toxikológiai osztálynak.

Mit csináljak, ha túl sok NUK mosogatószert használtam?

Ez nem jelent problémát. Addig öblítsen, amíg nem képződik több hab. Éppen ezért ennyire híg állagú a mosogatószer, hogy könnyen és maradéktalanul le lehessen öblíteni.

Milyen hőmérsékletű legyen a mosogatáshoz használt víz?

Langyos és meleg közöttinek kell lennie. Nagyon hideg vízben a mosogatószer nem fejti ki optimális hatását.

Miért változik meg egy idő után a NUK mosogatószer színe és válik sárgás színűvé?

A NUK mosogatószer összetevői természetes alapanyagúak, így előfordulhat elszíneződés. Az elszíneződés azonban semmilyen hatással nincs a termék minőségére vagy a hatékonyságára és biztonsággal tovább lehet használni.